AANGEPAST SCHAATSEN KENNEMERLAND

Voor iedereen

 

SAMEN SCHAATSEN MET EEN BEPERKING

Aangepast Schaatsen Kennemerland is een stichting die zich bezighoudt met schaatsen.
Niets bijzonders zult u zeggen, daar zijn er genoeg van. Wel bijzonder zeggen wij, want wij zijn de enige club in Haarlem en omstreken die schaatst met mensen met een verstandelijke beperking. 

 

ACTIVITEITEN

Wat we samen doen

TRAINEN

Als de ijsbaan van Haarlem open is (okt-mrt) trainen we iedere zaterdagochtend op het ijs van 8.15 tot 9.20u. Dit doen we in drie verschillende groepen, zodat iedereen op zijn/haar niveau lekker kan schaatsen.

WEDSTRIJDEN

Gedurende het schaatsseizoen doen we aan verschillende wedstrijden mee. Meestal op de langebaan (100 m+ 300m en minimarathons) en soms op de shorttrackbaan. Alles mag, niets moet.

EXTRA EVENEMENTEN

Bij voldoende fondsenwerving proberen we ook extra speciale evenementen te organiseren. Zo zijn we al een paar keer naar de Weissensee gegaan om mee te schaatsen op een toertocht. Een enorm avontuur voor onze schaatsers!

SPECIAL OLYMPICS

Special Olympics Nederland organiseert eens in de zoveel tijd een shorttrack evenement op één van de ijsbanen in Nederlands. Schaatsers die hier aan mee doen komen ook in aanmerking om mee te loten voor internationale Special Olympics events

 

©2020 by Aangepast Schaatsen Kennemerland. Proudly created with Wix.com